Skogsarbeten Halmstad

Karl-Magnus Skog & Marktjänst AB – skogsarbeten Halmstad

Skogsarbeten

Hjärtligt välkommen till Karl-Magnus Skog & Marktjänst. Vi vänder oss till dig som behöver hjälp till exempel med skogsarbetenHalmstad. Vi har omfattande erfarenhet inom detta område. Du kan läsa mer om oss här. Vi tar både rutinmässiga uppdrag såsom underhållsarbeten men även specifika projekt. Karl-Magnus Skog och Marktjänst är stolta över att ha en rad nöjda kunder i ryggen och ser fram emot möjligheten att få fler. När det bara ska funka!

Skräddarsydda lösningar

Oavsett om du är en skogs- eller villaägare eller driver jordbruk eller dylikt, så finns det gott om tjänster vi kan stå till buds med. Till exempel så finns vi till för alla i Halmstad som vill få hjälp med skogsdikning. Karl-Magnus Skog & Marktjänst genomför också alla tänkbara typer av skogsarbeten, markarbeten och underhåll.

Vi kan skräddarsy lösningar bestående av olika tjänster som ska utföras regelbundet, och vi kan genomföra enskilda arbeten på engångsbasis.

Vi riktar oss både mot företags- och privatkunder. Om du beställer tjänster av oss får du får utnyttja RUT eller ROT. Vi tar hand om pappersarbetet.

Kundnöjdhet

Vi på Karl-Magnus Skog & Marktjänst värnar om våra kunder och arbetar därför mycket med kundnöjdhet genom att ha en god kommunikation innan, under och efter arbetets process. Vi vill att ni ska vara nöjda med vad vi har åstadkommit och få ett önskad resultat.

VÅRA TJÄNSTER

Skogsarbeten Halmstad

Karl-Magnus Skog & Marktjänst AB

Reastorp 139 , 31391 Oskarström